Bodrumspor, Recai Efe’nin Peşinde

Trendyol Süper Lig’in yeni ekibi Bodrumspor, Trabzonspor ile U19 Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Recai Efe Kaygusuz'a kancayı taktı. Oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen Ege ekibi, bordo-mavili ekibin kısa süre içerisinde kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Recai Efe’nin Başarıları

Recai Efe Kaygusuz, aynı zamanda Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ile Çin’de düzenlenen Liseler Arası Dünya Kupası’na katılarak, takım olarak dünya altıncısı olma başarısını gösterdi. Geride kalan sezonda Trabzonspor U19 takımı ile 18 maça çıkan Recai Efe, 1 gol atıp 2 de asist üretti.

Bodrumspor’un Transfer Planları

Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Bodrumspor, Süper Lig’de kalıcı olmayı hedeflerken, genç ve yetenekli oyuncuları kadrosuna katarak uzun vadeli başarılar peşinde koşuyor. Recai Efe gibi genç bir yeteneği transfer ederek, takımın dinamizmini artırmayı amaçlıyor.

Sonuç olarak, Bodrumspor’un Recai Efe Kaygusuz için Trabzonspor’un kapısını çalmaya hazırlandığı ve genç oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ifade ediliyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, Bodrumspor, Süper Lig’de genç ve dinamik bir kadro ile mücadele edecek.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU