Avrupa Macerası

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

. Avcı, “Aslında geçen seneden beri çalışıyoruz. Temmuz’un 25’i itibarıyla başlayacak Avrupa Kupası maceramıza en iyi şekilde o güne kadar hazır olmak istiyoruz. Geçen seneden bu senenin hazırlığını bir yandan yaparken, geçen sene koyduğumuz hedeflerde yarışmaya devam ettik ve bunun birçoğunu da gerçekleştirdik,” dedi.

Enerjimiz Yüksek

Abdullah Avcı'dan Monaco maçı öncesi taraftarlara mesaj: Bugün varım, yarın  yokum - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Avcı, “Hem temaslı oyun, daha çok yardımcı koşuların olduğu, topa değmeyen oyuncunun daha değerli olduğu, bir kişinin değil artık 2-3 kişinin açacağı alanların daha fazla olduğu bir oyun yapısı hedefliyoruz. Antrenmandaki hem oyuncuların hem de teknik heyetin enerjisi son derece yüksek. Eksiklerimiz tamamlandığında, Trabzonspor taraftarının istediği, arzuladığı, keyif aldığı, alkışladığı bir takım olacağız,” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, taraftarlar da teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu sözleriyle büyük bir heyecan ve umutla sezonun başlamasını bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU