Çiftçiler acele etsin! Destek ödemesinde son 24 saat Çiftçiler acele etsin! Destek ödemesinde son 24 saat

EŞİNDEN AYRILANA PARA İADE GARANTİSİ!

Avrupa’da yılın otomobili seçilen Renault Scenic, şaşırtıcı bir kampanya ile gündemde. Bu elektrikli aracı satın alan ve daha sonra eşinden boşanan herkese, ödedikleri paranın iadesi garantisi veriliyor. 2024 sonuna kadar geçerli olan kampanya, “İlişki Bozulma Kapsamı” adlı sigorta ya da iade garantisi ile sunuluyor. Bu kapsamda, araç sahipleri boşanmalarını kanıtladıkları takdirde, ödedikleri tutarı geri alabiliyor.

ARAÇ İÇİ TARTIŞMALAR BOŞANMALARA SEBEP OLUYOR

Renault'un bu sıra dışı kampanyayı başlatmasının arkasında ise dikkat çeken bir sebep var. İngiltere’de yapılan araştırmalara göre, araç içi tartışmalar boşanmaların önemli nedenlerinden biri olarak gösteriliyor. Renault, Scenic’i en iyi aile aracı olarak konumlandırarak bu durumu fırsata çevirmek ve pazarlama stratejisini güçlendirmek istiyor.

TÜRKİYE’DE DE UYGULANACAK MI?

Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, Renault Scenic'in yıl sonunda Türkiye’ye gelmesinin beklendiğini belirterek, “Türkiye’de de böyle bir kampanya yapılır mı?” sorusunu gündeme getirdi. Otomobil severler, bu sıra dışı kampanyanın ülkemizde de uygulanıp uygulanmayacağını merakla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ