Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bu önemli günün anlamını vurgulayan bir açıklama yaparak, "Milli bayramlarımızı özlenen halleriyle ve coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. 30 Ağustos Zaferi, bir milletin varoluş mücadelesinin dünya tarihindeki en büyük ve eşsiz örneğidir. 102 yıl önce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer, Türk Milletinin yeniden ayağa kalktığı ve geleceğe ümitle baktığı bir milattır," dedi.

Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

Başkan Sıbıç, halkın bayrama katılımını önemsediklerini belirterek, "Bu bayramı en coşkulu ve gururla kutlamak bizim hakkımız ve görevimizdir. Belediyemiz tarafından hazırlanan kutlama programına tüm halkımızın iştirakini bekliyor ve bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum," ifadelerini kullandı.

Bulancak’ta düzenlenecek etkinliklerde, halkın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlaması için çeşitli programlar yer alacak.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA