Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transfer sezonlarının zorluklarına değinerek, menajerlerin futbolcuları ayartma girişimlerine sert eleştirilerde bulundu. Uygun, "Transfer sezonları çok zordur. Ülke değiştirecek olan futbolcu ekonomik anlamda biraz daha fazla istiyor. Biz ise değerinden fazlasını hiçbir futbolcuya vermek tarafında değiliz." dedi. Aynı futbolcuyu farklı menajerlerin çeşitli fiyatlarla sunduğunu belirten Uygun, bu durumun transfer sürecini karmaşık hale getirdiğini ifade etti.

"Menajerler Transferi Bozabiliyor"

Uygun, menajerlerin transfer süreçlerindeki olumsuz etkilerine değinerek, "Aynı futbolcuyu 8-10 menajer çeşitli fiyatlarla sunuyor. Sonra o menajerden almazsanız diğer menajer, diğer futbolcuyu arayarak onu ayartıyor. Bitmekte olan transferi bozabiliyor. Böyle sorunlarla çok sık karşılaşıyoruz." şeklinde konuştu. Bu tür sorunların transfer sürecini zorlaştırdığını ve bu yüzden süreci daha doğru ve temkinli bir şekilde sürdürmeye çalıştıklarını belirtti.

Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde

Bülent Uygun'un bu açıklamaları, transfer sezonlarının zorluklarını ve menajerlerin futbolcular üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sivasspor, bu zorlu süreçte doğru adımlar atarak takımını güçlendirmeyi hedefliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY