Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, selden etkilenen bölgelerde gece boyunca çalışmalarına devam etti. Özellikle Araklı-Bayburt karayolu ve Arsin Santa grup yolunda ulaşım aksarken, bu yolların açılması ve temizlik çalışmaları hızla sürüyor.

Okulun 4. Katından Merdiven Boşluğuna Düşen Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti: Gizem’den Acı Haber Okulun 4. Katından Merdiven Boşluğuna Düşen Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti: Gizem’den Acı Haber

Mahsur Kalan Kadın Kurtarıldı

Arsin’in Yolüstü Mahallesi’nde evine su basmasını engellemeye çalışırken toprak altında kalan Ayşenur Kaba, çevredekiler tarafından fark edilerek kurtarıldı. Yolun çökmesi nedeniyle araçla ulaşım sağlanamayan Kaba’nın evine yürüyerek ulaşan ekipler, kadını sedye ile taşımak zorunda kaldı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve AKUT ekipleri tarafından kurtarılan Kaba’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ancak, Sürmene’nin Çavuşlu Mahallesi’nde kaybolan 65 yaşındaki Ali Kemal Demir’e hala ulaşılamadı.


Ekipler Sahada Çalışmalara Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Arsin, Araklı, Yomra ve Sürmene ilçelerinde yağışın neden olduğu su baskınları ve heyelanlardan etkilenen bölgelerde temizlik ve yol açma çalışmaları sürüyor. İlçe belediyeleriyle koordineli olarak, hasar tespit çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için seferber olmuş durumdayız. Hayatın normale dönmesi için olumsuzluklar en kısa sürede giderilecek,” denildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK