Sosyal Belediyecilikte Yeni Bir Adım
Gülbaharhatun Mahallesi’nde hizmete giren Hisaray İyilik Merkezi, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yerini aldı. Başkan Genç, sosyal belediyeciliğin gerekliliğine vurgu yaparak, “Ortahisar’da 2014 yılında açtığımız benzer bir merkezi şimdi daha kapsamlı bir şekilde yeniden hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Organize Bir Olay! CHP'li Başkan Bak’tan Ortahisar Belediyesi'ne destek Organize Bir Olay! CHP'li Başkan Bak’tan Ortahisar Belediyesi'ne destek

Akçaabat ve Yomra’ya da Açılacak
Başkan Genç, Hisaray İyilik Merkezi’nin Trabzon’un batısında Akçaabat ve doğusunda Yomra’da da açılacağını belirtti. “Bir vatandaşımızın yüzünü güldürmek, bizim için en büyük mutluluktur” diyerek bu hizmetin genişleyeceğini ve daha fazla vatandaşa ulaşacağını ifade etti.

Toplumsal Dayanışmanın Gücü
Açılışta konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ise merkezin ekonomik zorluklar yaşayan aileler için önemli bir destek olduğunu söyledi. Tamamen ücretsiz olan bu mağazanın, toplumdaki yardımlaşma ruhunu canlı tuttuğunu ve devam edecek projelerin müjdesini verdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN