Kurslar Hızla Başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmen desteği sağlayamaması nedeniyle iptali gündeme gelen üniversite hazırlık kursu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülecek. Alanında uzman 18 öğretmenin eğitim vereceği kurslar, öğrencilerin başarılı bir şekilde sınavlara hazırlanmalarını hedefliyor.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'tan Sert Çıkış: "Mülakat Sistemi Derhal Kaldırılmalı!" CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'tan Sert Çıkış: "Mülakat Sistemi Derhal Kaldırılmalı!"

Gençlerin Yanındayız!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, gençlerin eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, "Gençlerimizin geleceği, bizler için en büyük önceliktir. Milli Eğitim Bakanlığı'nın mevzuat değişikliği nedeniyle öğretmen desteği sağlayamaması üzerine kursların iptali gündeme geldi. Ancak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak tüm giderleri üstlenerek bu kurslara devam etme kararı aldık. Öğretmen ücretlerini karşılayacak ve öğrencilere eğitim materyali desteği vereceğiz. Gençlerimizi mağdur edemeyiz. Her bir öğrencimizin üniversite yolculuğunda yanında olacağız. Bu kurslarla, çocuklarımızın hayalini kurdukları üniversitelere adım atmalarını sağlamak istiyoruz." dedi.

Başkan Genç, eğitimin toplumun her kesiminde desteklenmesi gerektiğine inandığını belirterek, "Her zaman eğitime tam destek vermeye devam edeceğiz. Gençlerimizin başarılı bireyler olarak yetişmesi, sadece Trabzon'un değil, ülkemizin de geleceğini şekillendirecektir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU