Festival Daveti ve Program Detayları Dernek Başkanı Murat Çankaya, Çamfest ile ilgili yaptığı basın açıklamasında; “24 Ağustos'ta gerçekleştireceğimiz 19. Çamfest'e hepinizi en içten dileklerimle davet ediyorum. Çamburnu Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak düzenlediğimiz bu etkinlik, hemşehrilerimiz arasındaki bağı kuvvetlendirmek ve kültürümüzü yaşatmak adına büyük bir öneme sahip.

Ege’den Karadeniz’e Uzanan Dostluk! Ege’den Karadeniz’e Uzanan Dostluk!

Bu yıl da dolu dolu bir programla karşınızda olacağız. Çamfest, geleneksel müzik dinletilerinden çeşitli etkinliklere kadar pek çok güzel anıya ev sahipliği yapacak. Sunuculuğunu Mülayim Çimen’in yapacağı Karadeniz’in en büyük festivalimizde, Davut Güloğlu, Orhan Atmaca, Anıl Yılmaz, Ayten Cansız, Orhan Aykut gibi çok değerli sanatçılarımız sahne alacak. Birlikte geçireceğimiz bu özel günde siz değerli hemşehrilerimizi aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır. Bütün hemşehrilerimizi, komşularımızı, dostlarımızı 24 Ağustos'ta Çamfest'te Çamburnu Meydanı'nda buluşmaya davet ediyor, şimdiden katılımınız için teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.

Geçen Yılki Katılım ve Beklentiler Bu yıl 19. su düzenlenecek olan Çamburnu Festivaline, geçen yıl yurt içi ve yurt dışından 3 binin üzerinde Karadenizlinin katıldığı öğrenildi. Bu yıl da benzer bir katılımın beklendiği festival, hemşehriler arasındaki bağı kuvvetlendirmek ve kültürü yaşatmak adına büyük bir öneme sahip.

Festivalde Sahne Alacak Sanatçılar Festivalde sahne alacak sanatçılar arasında Davut Güloğlu, Orhan Atmaca, Anıl Yılmaz, Ayten Cansız ve Orhan Aykut gibi isimler bulunuyor. Festivalin sunuculuğunu Mülayim Çimen üstlenecek. Geleneksel müzik dinletilerinden çeşitli etkinliklere kadar dolu dolu bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak olan Çamfest, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Tüm Hemşehrilere Davet Murat Çankaya, açıklamasının sonunda tüm hemşehrilerini ve dostlarını festivale davet ederek, katılımlarından dolayı şimdiden teşekkürlerini iletti. Festivalin, hemşehriler arasındaki bağı güçlendireceği ve kültürü yaşatacağına olan inancını dile getirdi.

Çamburnu Festivali, 24 Ağustos'ta Çamburnu Meydanı’nda gerçekleşecek ve Karadeniz'in en büyük festivali olarak bir kez daha ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Muhabir: Neziha Çakıroğlu