Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup'ta şampiyon olarak 30 yıl aradan sonra TFF 3. Lig’e yükselen Çayelispor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu kampında devam ediyor. Teknik direktör Veyis Kamber yönetiminde lige hazırlanan Yeşil-Beyazlılar, kamp süresince çıktıkları 5. hazırlık maçında Alanya Kestelspor ile karşılaşarak takımdaki son durumu test etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan Trabzonspor Maçı Sonrası Açıklamalar Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan Trabzonspor Maçı Sonrası Açıklamalar

Her geçen gün istenilen seviyeye bir adım daha yaklaştıklarını belirten teknik direktör Kamber, takımın 8 Eylül’de sahasında Silivrispor ile oynayacağı sezonun ilk maçına kadar tam olarak hazır hale geleceğini ifade etti. Kamber, “BAL’da şampiyon olan kadromuzun üzerine yaptığımız takviyelerle çok daha güçlendik. Çayeli, bu sezon lige renk katarken taraftarını da mutlu edecek sonuçlara imza atacaktır,” dedi.

Bolu’daki kamp çalışmaları ve hazırlık maçları ile sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen Çayelispor, taraftarlarına umut verici bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN