Pahalı Transferler Yapmayacağız

Uzun ve yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Güngör, 3. Lig’de başarılı bir sezon geçirmek istediklerini belirtti. Güngör, "Yönetimimiz yeni sezonda benimle yol yürümek için karar aldılar. Kendilerine teşekkür ediyorum, onları utandırmayacağım. Yeni bir takım olmanın ötesinde bir futbol anlayışımız, bir futbol politikasını sergilemek istiyoruz. Özellikle günlük popülist politikadan uzak durup kulübün ayakları üstüne durmasını sağlamaya, ekonomik boyutuyla hem geleceğimizi oluşturacağız hem de yarışmacı bir takım olacağız. Bizden kimse pahalı bir transfer politikası beklemesin" dedi.

Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi Simon Banza, Beşiktaş Maçında Göz Dolduran Performans Sergiledi

Önceliğimiz Alt Yapı

Önceliklerinin alt yapıyı geliştirmek olduğunu kaydeden Güngör, "Bu konuda da yönetim kurulumuz oldukça sağduyulu ve mantıklı hareket ediyorlar. Onlar da aynı doğrultudadır. Bunu yaparken yarışmacı kimliğimizi de ortaya koyacağız. Bununla beraber kulübün geleceğini karartmaya, kulübün ekonomik boyutta da ayakta kalmasını sağlayacak gelecek yıllar için de üreten bir anlayışı sergilemek istiyoruz. Bu işte politika ya çok genç, ya da yaşlı değil genç arkadaşımızın yanında 3-5 tecrübeli isim alacağız. Bizim gibi takımlara Süper Lig’de mücadele eden Çaykur Rizespor’un ön ayak olmasını istiyoruz. Çayeli halkıyla beraber bu ligde zirve mücadelesi vermek istiyoruz. Çayelili çocukların futbolcu olarak yetişmesine de katkı sunacağız" diye konuştu.

Çayelispor, yeni sezonda genç yetenekleri keşfederek ve altyapıya yatırım yaparak, uzun vadeli bir başarı planı ile sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Taşkın Güngör’ün bu kararlı duruşu, kulübün geleceğine umutla bakılmasını sağlıyor.

Kaynak: HABERETANİK