YENİ SEZON İÇİN HER DETAY ELE ALINDI
Toplantıda; yaş çay alımı, kuru çay üretimi, bakım-onarım çalışmaları, iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları gibi kritik başlıklar detaylı şekilde ele alındı. Sezon öncesi üretim tesislerinde yapılan hazırlıklar ve verimlilik artırıcı çalışmalar hakkında sunumlar yapıldı.
BAŞARI KRİTERLERİYLE ÖDÜLLENDİRME
2024 yılı boyunca öne çıkan fabrika müdürleri, belirlenen performans kriterlerine göre değerlendirildi. Bu kriterler arasında;
– Yaş çaydan alınan randıman,
– Kuru çay üretim maliyetlerinin düşürülmesi,
– Fabrika düzeni ve temizliği,
– Etkili bakım ve onarım süreçleri yer aldı.
Kriterlerde yüksek başarı gösteren müdürlere teşekkür plaketi takdim edildi.
ALİM: “GÜÇLÜ BİR EKİPLE YENİ SEZONA HAZIRIZ”
Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, yaptığı açıklamada ekip çalışmasının önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Her yıl daha verimli, daha kaliteli bir üretim süreci için çalışıyoruz. Bu süreçte özverili çalışmalarıyla farklılık gösteren fabrika müdürlerimizi takdir etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Başarı ekip işidir; biz de güçlü bir ekiple yeni sezona hazırız.”
ÇAYKUR’DAN KALİTE VURGUSU
Değerlendirme toplantısında ÇAYKUR’un kalite odaklı üretim anlayışı vurgulandı. 2025 sezonunda daha düşük maliyetle, daha yüksek verim hedefleniyor. Fabrikalarda uygulanacak yeni kontrol sistemleri ve verimlilik odaklı yeniliklerin de sürece entegre edilmesi planlanıyor.