SOL STOPER ARAYIŞLARI HIZ KAZANDI Çaykur Rizespor, Beşiktaş'a transfer olan Emirhan Topçu'nun yerini doldurmak için savunma hattına takviye yapmayı planlıyor. Yeşil-Mavililer, bu kapsamda birçok adayı değerlendirirken, Fransa'nın Pau FC takımında forma giyen 20 yaşındaki Ange Ahoussou, menajerler tarafından Rizespor'a önerildi.

ANGE AHOUSSOU KİMDİR? Genç stoper Ahoussou, Fransa Lig 2'de Pau FC ile 27 maça çıkarak tecrübe kazandı. Düzenli oyun süresi arayışında olan Ahoussou, daha fazla süre alabileceği bir takıma transfer olmaya sıcak bakıyor. Çaykur Rizespor'un olası bir teklifine olumlu yanıt verebileceği ifade edildi.

Sebat Gençlik bu sezon işi Play-Off’a bırakmak istemiyor Sebat Gençlik bu sezon işi Play-Off’a bırakmak istemiyor

TRANSFERDE SON SÖZ İLHAN PALUT'TA Çaykur Rizespor yönetimi, Ahoussou'nun transferi için gerekli araştırmaları yaparken, son kararı teknik direktör İlhan Palut verecek. Palut'un, savunma hattını güçlendirmek adına genç ve yetenekli bir stoper arayışında olduğu biliniyor.

500 BİN EURO’LUK PİYASA DEĞERİ Ahoussou'nun şu anki piyasa değeri 500 bin Euro olarak belirlenmiş durumda. Bu transfer, Çaykur Rizespor için maliyet-etkin bir seçenek olarak görülüyor. Ahoussou'nun takıma katılması durumunda, Çaykur Rizespor'un savunma hattı genç bir yetenekle daha da güçlenecek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY