Yeni Transferler Şov Yaptı

Ertuğrul Doğan’dan Ahmet Ağaoğlu Açıklaması: "Görüşmedik, Sebebi Ben Değilim" Ertuğrul Doğan’dan Ahmet Ağaoğlu Açıklaması: "Görüşmedik, Sebebi Ben Değilim"

Maça Zafer, Taha, Mosci, Anıl, Casper, Olawoyin, Papanikolau, Varesanoviç, Akintolea, Ali Show, Zeqiri 11’i ile çıkan Çaykur Rizespor’da tüm oyuncular başarılı bir performans sergiledi. Özellikle yeni transferler Papanikolau ve Ali Show, sahada adeta şov yaparak taraftarlardan tam not aldı.

Palut Memnun

Teknik direktör İlhan Palut, takımın gidişatından son derece memnun olduğunu belirterek, “Şu ana kadar yaptığımız çalışmaların karşılığını her geçen gün daha da artan oranda almaya başlıyoruz. Lige kadar olan süreyi de en iyi şekilde değerlendirip sahamızda Başakşehir’le oynayacağımız ilk maça tam olarak hazır halde çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürerek, lige hazır bir şekilde başlamak için çalışmalarına devam ediyor. Taraftarlar, takımın gösterdiği performanstan dolayı büyük bir heyecanla sezonun başlamasını bekliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA