Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

Turgut, kadroda yer alan bazı oyuncuların ücretinde iyileştirme yapıldığını da belirtti. Başkan Turgut, “Her yıl biz bunları gözden geçiriyoruz. Ülkenin ekonomik şartlarına göre aşağıda kalanlara iyileştirme yapılıyor. Ama bu ücretin bir karşılığı yok. Bir kilosu şu para diye bir karşılığı yok, oyuncuların bu kulübe gelişinde aldıkları ücret yapılan sözleşmede bellidir. Olawoyin sevdiğim bir oyuncu, o başta olmak üzere diğer oyunculara da iyileştirme yapıldı” dedi. 

TRANSFERLER PALUT’UN İSTEĞİ

Transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Turgut, tüm transferleri teknik direktör İlhan Palut’un isteği doğrultusunda gerçekleştirdiklerini ifade etti. Turgut, “Transferlerin tamamını hocamıza ve transfer komitesine bıraktık. Tabi son sözde bizde müdahale ediyoruz. Rachid Ghezzal transferi de böyle oldu. İlhan hocanın tamamen istediği doğrultusunda yapıldı. Hocamız bize Rachid Ghezzal’ın çok faydalı olabileceğini, takıma çok katkı sağlayabileceğini söyledi ve böyle bir girişimde bulunduk. Bizim için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Santrafor oyuncumuz Çekyalı oyuncu son iki sezon liginde gol kralı olan bir golcü aldık. Kaleci de çok kaliteli bir isim. Transferler belki geç oldu ama inanarak yapılan transferlerdir, inşallah faydalı olacaktır diye düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU