ERZURUM'DAN SLOVENYA'YA

Erzurum kampının ardından 3 günlük izne çıkan ve Slovenya kampı öncesinde dinlenme fırsatı bulan Çaykur Rizespor, 28 Temmuz’a kadar sürecek olan kampta kuvvet ve kondisyon ağırlıklı çalışmaların yanı sıra taktik ağırlıklı antrenmanlar da gerçekleştirecek.

HAZIRLIK MAÇLARI

Idman-24

Slovenya kampında iki hazırlık maçı oynayacak olan Çaykur Rizespor, ilk olarak 20 Temmuz Cumartesi günü TSİ 17.00’de Avusturya ekibi Klagenfurt ile karşı karşıya gelecek. İkinci maçında ise 23 Temmuz’da Ukrayna Ligi ekibi Kryvbas KR ile mücadele edecek. Bu müsabakanın saati ise henüz belirlenmedi.

Teknik direktör İlhan Palut, kamp sürecinde takımın fiziksel ve taktiksel hazırlıklarını en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Yeşil-Mavili takım, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Al Nassr'dan Ayrılan Talisca, Bordo-Mavililerin Gündeminde Al Nassr'dan Ayrılan Talisca, Bordo-Mavililerin Gündeminde

Palut-26

Çaykur Rizespor taraftarları, takımın kamp sürecindeki performansını ve hazırlık maçlarındaki sonuçları merakla takip ediyor. Yeni sezon öncesinde takımın form grafiği ve uyumu, sezonun geri kalanı için önemli ipuçları verecek. Yeşil-Mavili takım, Slovenya kampında göstereceği performansla taraftarlarına umut vermek istiyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY