Son Hazırlık Maçı Nice ile

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Çaykur Rizespor, 27 Temmuz Cumartesi günü Fransız ekiplerinden Nice ile dördüncü ve son hazırlık maçına çıkacak. Bu önemli maç öncesi takımın moral ve motivasyonu yüksek. Teknik direktör İlhan Palut, FC Kryvbas karşılaşmasında şu oyunculara şans verdi: Tarık (Zafer 45’), Taha (Emirhan Yılmaz 77’), Eray (Oumar 65’), Anıl (Habil 77’), Casper (Mocsi 45’), Azubuike (Papanikolaou 45’), Pinchi (Varesanovic 45’), Olawoyin (Mithat 45’), Emrecan (Zeqiri 45’), Minchev (Akintola 45’), Ali Sowe (Remzi 65’ (Efe 83’).

Çaykur Rizespor, Slovenya kampında gösterdiği performansla yeni sezon öncesi umut veriyor. Takımın teknik direktörü İlhan Palut, oyuncularının hazırlık maçlarındaki performanslarından memnun olduğunu belirterek, "Takımımız her geçen gün daha iyi bir uyum sağlıyor ve yüksek hedeflerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Çaykur Rizespor, Nice ile yapacağı son hazırlık maçıyla birlikte Slovenya kampını tamamlayarak, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK