Ancak bu maçtan sonra 3 ü sahasında ikisi  deplasmanda olmak üzere oynadığ 5 maçı da  kaybedip yediği  13 gole karşılık bir gol bile atamayan Yeşil-Mavililer ,çok sancılı bir döneme girmişti.

TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

Bu şartlarda  Ligin 8. haftasında Çaykur Di Di  Stadyumunda çıktıkları kaybedilmesi halinde hiç hesapta olmayan gelişmelerin yaşanabileceği Antalyaspor maçını Jurçeviç ve Alikulov’un golleriyle  2-1 kazanan  Atmacalar  çok kritik bir virajı da 3 puanla dönerek kötü gidişe son vermiş oldu. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut,’Her takımın yaşayacağı sıkıntılı  bir dönem ne yazık ki bizde biraz uzun sürdü. Ancak  bu galibiyetle  bu dönemi  geride bıraktığımızı düşünüyorum.Şimdi seri galibiyetler alarak bu süreçte kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz’ dedi.

Skandalın Perde Arkası: Kadın Hakem Yalanladı! Skandalın Perde Arkası: Kadın Hakem Yalanladı!

Alikulov hayat veriyor

Geçen yıl yaşadığı sakatlıktan ötürü  forma şansı  bulamayan Çaykur Rizespor’un 25 yaşındaki Özbek Stoperi Khusniddin Alikulov,bu sezon  defansta sergilediği başarılı futbolun yanında attığı kritik gollerle de Yeşil-Mavili ekibe adeta hayat veriyor.

Bu sezon ligde 7 maçta forma giyip takımının kaydettiği  5  golün  3ünün sahibi olan genç savunmacı Yeşil-Mavili taraftarın da  gözbebeği oldu.

Son oynanan  Antalyaspor maçının 44.dakikasında Amir Hadziahmetovic’in köşe atışından gönderdiği topu Atmaca’nın 2. golü olarak rakip filelere gönderen Özbek stoper  galibiyette büyük pay sahibi olurken aynı zamanda  ilk 7 maç itibariyle Çaykur Rizespor’un en skorer oyuncusu durumunda bulunuyor.

Milli takımlarda 6 Atmaca

Çaykur Rizespor’un forvet oyuncuları Minchev Bulgaristan, Ali Sowe Gambiya, stoper Alikulov Özbek A Milli takımlarına giderken, Muhamed Buljubasic Bosna Hersek, Ayberk’te Türkiye Ümit Milli Takım kamplarına katıldılar.Genç savunmacı Doğanay Avcı ise Türkiye U19 Milli Takımı’nda forma giymek üzere çağrılan isimler arasında yer aldı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN