Orta Saha ve Stoper Takviyesi

Maçlara kadar olan sürede hazırlıklarına Rize’de yapacağı çalışmalarla devam edecek olan Atmaca, orta sahada rekabeti artıracak alternatif iki oyuncu ile defansın ortasına takviye yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Rizespor kurmayları, orta saha için Bosna ekibi Sarajevo’nun 20 yaşındaki oyuncusu Muhamed Buljubasic konusunda sona yaklaşırken, stoperde de Trabzonspor’un Brezilyalı eski oyuncusu 33 yaşındaki Vitor Hugo’nun da aralarında bulunduğu birkaç isimle son görüşmelerini yapıyor.

İlhan Palut’un Memnuniyeti

Slovenya kampında takımın performansını değerlendiren İlhan Palut, özellikle Nice maçında sergilenen futbolun kendisini memnun ettiğini belirtti. Palut, “Takımımız her geçen gün daha iyi bir performans sergiliyor. Oyuncularımın kamp boyunca gösterdiği çaba ve disiplin, yeni sezon öncesi umut verici” dedi.

Yeni Sezona Hazırlık

Rizespor, Slovenya kampının ardından Rize’deki hazırlıklarına devam edecek. Orta saha ve defans bölgesine yapılacak takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen takım, yeni sezona hazır bir şekilde başlamak istiyor. Rizespor taraftarları, takımlarının yeni sezonda başarılı bir performans sergilemesini bekliyor.

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

Çaykur Rizespor, 12 Ağustos’ta Başakşehir ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını tamamlayarak, yeni sezona hazır bir şekilde girmek için son çalışmalarını sürdürüyor. Takımın transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN