Beş maçlık bir mağlubiyet serisinin ardından, son olarak Antalya galibiyetiyle bir nefes alan teknik direktör Palut, “Bunu Bodrum karşısında da sürdürüp sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz,” şeklinde konuştu. Palut, oyuncularına yaptığı konuşmalarda, Bodrum maçıyla başlayan zorlu bir döneme gireceklerini belirterek, “Bu süreci iyi bir şekilde atlatmak için hem iyi çalışacağız hem de kendimize dikkat ederek tamamen hazır olmalıyız. Bütün oyuncularımıza ihtiyaç duyacağımız bu dönemde verilen şansları iyi değerlendirmek önemli,” dedi.

Yeşil-Mavililer, Bodrum maçının ardından 10. haftayı bay geçecek ve 11. haftada deplasmanda Sivasspor, 12. haftada ise evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Ardından İstanbul’da Eyüp ile mücadele edecekler.

Mavi-Beyazlılar, Çankaya’yı Kayıpsız Geçmeyi Hedefliyor Mavi-Beyazlılar, Çankaya’yı Kayıpsız Geçmeyi Hedefliyor

Bodrum FK Teknik Direktörü Taşdemir: "Rizespor Zorlu Bir Rakip"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Rizespor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, güçlü bir rakip ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirtti. Taşdemir, “Rize takımını bulunduğu konum itibarıyla değerlendirirsek yanlışa düşeriz. Geçen sezonun çok başarılı bir takımıydı. Üzerine doğru transferler yaptılar; ancak son beş haftada bir sıkıntı yaşadılar.

İyi oynadıkları maçların karşılığını alamadılar, ama son maçta galip gelerek özgüven tazelediler. Tecrübeli bir hocaya sahip, iyi bir takım. Ligin genelinde zaten zorluklar mevcut, ancak bu maç da zorluk derecesi yüksek olanlardan biri olacak,” şeklinde konuştu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA