Nikola Maksimovic İle Görüşmeler Sürüyor

Yeşil-Mavililer, savunma hattını güçlendirmek için Nikola Maksimovic ile ilgileniyor. Geçen sezonu Hatayspor'da kiralık olarak geçiren 32 yaşındaki Sırp savunmacı, yeniden Türkiye'de forma giymeye sıcak bakıyor. Ancak Maksimovic ile yıllık ücret konusunda henüz bir anlaşmaya varılamadı.

Orta Saha İçin Miha Zajc İle Temaslar Yoğunlaştı

Çaykur Rizespor, orta saha mevkiine de takviye yapmayı planlıyor. Fenerbahçe'nin yeni sezonda kadroda düşünmediği 30 yaşındaki Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ile görüşmeler yoğunlaştırıldı. Deneyimli oyuncu, Rizespor'un teklifini değerlendirmek için süre istedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan Trabzonspor Maçı Sonrası Açıklamalar Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan Trabzonspor Maçı Sonrası Açıklamalar

Kadroda Yapılacak Değişiklikler ve Takımın Geleceği

Teknik direktör İlhan Palut, lige iyi bir başlangıç yapmanın önemine vurgu yaparak, "Kaybedecek zamanımız yok," dedi. Palut'un bu sözleri, takımın transfer politikasında ne kadar hızlı hareket edilmesi gerektiğini gösteriyor. Çaykur Rizespor, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirerek Süper Lig'de iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN