Trendyol Süper Lig'deki Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesi ikinci etap hazırlık kampını Slovenya'nın Maribor kentinde tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde yoğun kuvvet ve kondisyon çalışmaları gerçekleştiren Yeşil-Mavililer, 18 Temmuz'a kadar Maribor'da çalışmalarına devam edecek ve ardından 10 günlük kamp için Kranjska Gora'ya geçecek.

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Üç Oyuncu Kampa Katılamadı

Rizespor'un geçen sezonun flaş ismi Olawoyin, Akintola ve yeni transfer Ali Sowe, vize sorunları nedeniyle Slovenya kampına henüz katılamadı. Bu üç oyuncu, yardımcı antrenör gözetiminde İstanbul'da çalışmalarını sürdürürken, Rizespor yönetimi vize sorununu çözmeye çalışıyor.

İlk Rakip Shakhtar Donetsk

Slovenya kampında dört hazırlık maçı oynayacak olan Çaykur Rizespor, ilk maçında 14 Temmuz Pazar günü saat 17:00'de Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. Atmacalar, kampın ilerleyen tarihlerinde sırasıyla FC Klagenfurth, FC Kryvbas ve son olarak 27 Temmuz'da Fransız temsilcisi Nice ile mücadele edecek.

Muhabir: BİROL SANCAK