Hak Ederek Kazandık

Merih Demiral, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Ben her zaman çalışmaya devam ediyorum. Hazırlık maçında farklı şu an farklı bir sonuç var. Suudi Arabistan’a gittiğimde bazı tepkiler oldu, bu yaşta niye oraya gittin diye. Bunların hepsini gördüm ama çalışmaya devam ettim. Milli takım için elimde gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, bugün de hak ederek kazandık. Bunun için de çok mutluyum." dedi.

Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Kurtarışın Hala Etkisindeyiz
İki gol attığı için çok mutlu olduğunu ifade eden 26 yaşındaki futbolcu, "Bir gol sevinci vardı aklımda, onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra bunu iliklerime kadar hissettim. Öyle bir şey yapmak istedim ve yaptığım için çok mutluyum. Bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. Tribünde görmüştüm bunu yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Mert Günok'un Kurtarışı
Mert Günok'un son dakikalarda yaptığı kurtarışa da değinen Merih, "Mert ağabeyin gerçekten maşallahı vardı. Maçtan sonra konuştuk, kurtarışa inanamadım, hala etkisindeyiz." dedi.

Merih Demiral'ın bu açıklamaları, milli takımın çeyrek finale yükselmesinde ne kadar önemli bir rol oynadığını ve Türk halkının gururunu yansıttı. Ay-Yıldızlılar, çeyrek finalde Hollanda karşısında da bu ruh ve azimle mücadele etmeyi hedefliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA