"Tapu Davası Açabilirler!"

Haluk Batmaz, yüzme havuzunun AKP döneminde yapılmadığını belirterek, “İlk önce doğru bilgi verelim; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzunun temeli 1989’da atılmış, 1991 yılında da hizmete girmiştir. Yüzme havuzunu, bugün babalarının parasıyla yapmışlar gibi lütfedip Ortahisar’a bıraktıklarını söyleyen siyasi figürler; havuzu, Tünel Akvaryumu, Seyir Terasını, GES’i, Mutlu Köyü kendi paralarıyla yaptıklarını iddia ediyorlarsa, hiç beklemeden babalarının mirası gibi tapu davası açabilirler” dedi.

"Sancınızı Anlayabiliyoruz!"

Haluk Batmaz, “Halkın vergisiyle yapılan bu yatırımları halkın yararına kullanılması karşısında söz söyleme hakları yoktur” diyerek, AKP’li yöneticilere şu sözlerle seslendi: “Nezaket dışılığı, saygısızlığı, ayıbı, utanmayı arayanlar; halkın iradesiyle seçilmiş bir belediye başkanını tek adam rejimlerinde olduğu gibi o tek adama bağlamakta arasınlar. Biliyoruz ruhunuzun ne kadar bozuk ve kirli olduğunu. Sancınızı anlayabiliyoruz çünkü artık bu işletmeleri babanızın çiftliği gibi kullanmayacaksınız. Halkın iradesi üstünde hiçbir güç olmadığını 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde de görmüş olduk” ifadelerini kullandı.

Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi

Batmaz'ın bu sert açıklamaları, siyasi arenada büyük yankı uyandırırken, yatırım ve kamu mallarının kullanımı konusunda önemli bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Muhabir: BİROL SANCAK