MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Önemli Açıklamalar: Cumhur İttifakı'na Sadakat Vurgusu!

Ziyarette Trabzon'un önemli projeleri ve ülke gündemi ele alındı. Ayar, Bakan Uraloğlu'nun Trabzon'a yaptığı hizmetleri takdir ettiklerini ifade ederek, Cumhur İttifakı'na olan bağlılıklarını yineledi.

Sağlıklı ve Verimli Görüşme

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan MHP Trabzon İl Başkanı Ayar, Bakan Uraloğlu'nun Trabzon için gerçekleştirdiği projelerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ayar, "Sayın Bakanımıza nezaketinden ve samimi ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Trabzon'a önemli katkılarda bulunuyor ve oldukça başarılı hizmetlere imza atıyor. Kendisini takdir ediyoruz," şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı'na Bağlılık

Ömer Ayar, ziyaret sırasında Cumhur İttifakı'na olan sadakatlerinin tam olduğunu bir kez daha vurguladı. Ayar, "Bizler bayrak, vatan, ezan ülküsüyle mücadele ediyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı omuz omuza başlattığımız dayanışma ruhu dimdik ayaktadır. Cumhur İttifakı'na sahip çıkacağız, içeride ve dışarıda ülkemizi hain emellerine kurban etmek isteyenlere asla teslim olmayacağız," dedi.

Yerli ve Milli Seferberlik

Ayar, Türkiye'nin yerli ve milli bir seferberlikle hak ettiği yerlere taşınacağını belirterek, "Yerli ve milli seferberlik ile ülkemizi en güzel yerlere taşıyacağız. İçeride ve dışarıda ülkemizi tehdit eden güçlere karşı durmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı'nın ruhu sağlam bir şekilde ayaktadır," ifadelerini kullandı.

Paris’ten Akçaabat’a Ziyaret: İki Belediye Arasında Dostluk Köprüsü Paris’ten Akçaabat’a Ziyaret: İki Belediye Arasında Dostluk Köprüsü

Ayar, ziyaretin son derece verimli geçtiğini ve ülkenin çıkarları doğrultusunda birlik içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK