Göksu Travertenleri'nde Turist Akını İçin Otopark Sorunu Çözülüyor Göksu Travertenleri'nde Turist Akını İçin Otopark Sorunu Çözülüyor

Tören, 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 14.00'da Rize Valiliği tören alanında gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninde hemşehrilerine hitap ederek, 31 Mart seçimlerinde partisinin en yüksek oy oranına bir kez daha Rize'de ulaşması nedeniyle teşekkür edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 günlük Rize programını 28 Temmuz 2024 Pazar günü tamamlayarak aynı akşam kentten ayrılması bekleniyor.

Rizeli Çay Üreticilerinden Çay Kanunu Talebi:


Rizeli çay üreticileri, her yıl bir önceki yılın yaş çay fiyatı ile özel sektöre çay satmak zorunda kalarak ekonomik kayıplar yaşadıklarını belirttiler. Bu yıl da devletin açıkladığı 17 TL taban fiyat yerine 11 TL’den özel sektöre çay satmak zorunda kalan üreticiler, yaş çay taban fiyatının devlet tarafından açıklanan fiyatın altında olmayacağı ve fiyat garantisinin yer aldığı bir Çay Kanunu'nun acilen çıkarılmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan isteyecekler.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN