Karadeniz’in Rize iline bağlı olan Davut Güloğlu, 2001 yılında çıkardığı ve büyük ses getiren “Nurcanım” şarkısıyla tanınmış, ardından “Benim Büyük Allahım” ve “Katula Katula” albümleriyle müzik dünyasında uzun süre zirvede kalmıştı. Karadeniz müziğini tekno ve pop müzikle birleştirerek kendine özgü bir tarz yaratan Güloğlu, hem Türkiye’de hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip.

Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazası’nda ürünleri dikkatle inceleyen Davut Güloğlu, özellikle Rize İkizdere Anzer Yaylası’nda üretilen coğrafi tescilli mühürlü Anzer Balına hayran kaldığını belirtti. Bu balın, 500’e yakın çiçek çeşidinden üretildiğini ve bunlardan yaklaşık 100’ünün endemik olduğunu vurgulayan Güloğlu, Anzer Balı’nın dünyanın en iyi ballarından biri olduğunu ifade etti.

Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor

Doğal ve yöresel ürünlere olan ilginin Türkiye genelinde büyük olduğunu dile getiren Davut Güloğlu, Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazası’nı çok beğendiğini ve burayı ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Güloğlu, Haunedy’i bölgeye kazandırdıkları için işletme sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Sarıalioğlu’nu tebrik etti. Ziyaret, sanatçı Davut Güloğlu’nun hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK