Trabzonspor'a Üyelik:


Nedim, iki evladı ile birlikte Trabzonspor'a üyelik için evraklarını hazırladı ve kargoya verdi. Gönderi belgelerini de bize ulaştırarak, bu süreci bizimle paylaştı. Ayrıca alışverişlerini Papara Kart ile yapmak için kartlarını da aldı.

15 Temmuz Etkinlikleri:

Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku


Nedim, kızı ile birlikte 15 Temmuz etkinliklerine Trabzonspor forması ile katıldı. Bu katılım, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nun da dikkatini çekti. Nedim, Vali Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Hanım ile de sohbet etti ve kızını tanıştırdı. Trabzon'dan ve Trabzonspor'dan Diyarbakır'a kim giderse, Nedim onları mutlaka karşılıyor ve ağırlıyor.

Misafirperverliği:

Ekran Alıntısı-143
Trabzonspor sevdalısı Nedim'e, misafirperverliği ve bordo-mavi renklere olan bağlılığı için teşekkür ediyoruz. Onun bu bağlılığı, Trabzonspor camiası için büyük bir gurur kaynağı. Nedim, sadece bir Trabzonspor taraftarı değil, aynı zamanda Trabzonspor’un değerlerini ve misafirperverliğini Diyarbakır'da yaşatan bir elçi.

Nedim’in hikayesi, Trabzonspor'un sevgi ve bağlılıkla dolu hikayelerinden sadece biri. Bu hikayeler, bordo-mavi renklere olan tutkunun sınır tanımadığını bir kez daha gösteriyor.

Muhabir: BİROL SANCAK