Toplantının Amacı ve İçeriği

Toplantıda, belediyeler arasında işbirliğinin artırılması ve bölgesel sorunların çözümüne yönelik stratejilerin belirlenmesi konuları ele alındı. Ahmet Kaya, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, "Bölgedeki belediyeler olarak ortak çalışmalar yapmamız ve deneyimlerimizi paylaşmamız çok önemli. Birlikte hareket ederek daha başarılı projelere imza atabiliriz," dedi.

Katılımcı Belediye Başkanları

Toplantıya katılan belediye başkanları, kendi bölgelerinde yürüttükleri projeler ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, başarılı projelerin yaygınlaştırılması ve ortak sorunlara çözüm bulunması amacıyla deneyim paylaşımında bulunuldu.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzonspor Tesislerine Ziyaret: "Sporcularımız Emin Ellerde" MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzonspor Tesislerine Ziyaret: "Sporcularımız Emin Ellerde"

İşbirliği ve Gelecek Planları

Toplantının sonunda, belediye başkanları, belirli aralıklarla bir araya gelerek işbirliği içinde çalışmaya devam etme kararı aldı. Ahmet Kaya, "Bu tür toplantılar, bölgemizin kalkınması ve halkımızın refahı için çok önemli. Hep birlikte çalışarak Doğu Karadeniz Bölgesi’ni daha iyi bir yere getireceğimize inanıyorum," diye konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN