Meteoroloji’nin raporuna göre, Doğu Karadeniz Bölgesinde Parçalı ve az bulutlu hava bekleniyor ancak iç kesimlerde yerel yağışların görülebileceği tahmin ediliyor. Saat 12.00 - 18.00 arasında yağışlı hava hakim olacak.

YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre, Afyonkarahisar, Adana, Antalya, Hatay, Isparta, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya, Bolu, Kastamonu, Artvin, Samsun, Trabzon, Aksaray, Niğde ve Karaman’da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Ayrıca, bazı bölgelerde rüzgârın kuvvetli esmesi öngörülüyor ve özellikle belirli bölgelerde kuvvetli yağışların etkili olabileceği uyarısı yapılıyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Ordu çevreleri ile Samsun'un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

TRABZON 25°C, 30°C

Bakan Tekin Açıkladı: 20 Bin Öğretmen Ataması Karar Bekliyor! Bakan Tekin Açıkladı: 20 Bin Öğretmen Ataması Karar Bekliyor!

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

AMASYA 20°C, 33°C

Parçalı ve az bulutlu

ARTVİN 20°C, 28°C

Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN 24°C, 33°C

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Kaynak: METEOROLOJİ