Szeged şehrinde hava sıcaklıklarının 37 dereceleri bulması ve çift idmanla çalışmalarına rağmen ortaya koyduğu performansla adeta parmak ısırtan Vişça, çift kale maçlarında yaptığı asist ve attığı gollerle de büyük beğeni topluyor. Bireysel olarak antrenman sonlarındaki çalışmaları ve penaltı çalışmalardaki başarısı, "Her geçen sezon üzerine daha da koyarak devam ediyor" yorumlarını beraberinde getiriyor.

Trabzonspor’un Yeni Yıldızı, Hatayspor Maçında da Fileleri Sarstı Trabzonspor’un Yeni Yıldızı, Hatayspor Maçında da Fileleri Sarstı

Beklenti Yine Çok Yüksek Kaptan Uğurcan Çakır'ın Milli Takım’da olması sebebiyle kampta takım kaptanı olarak görevlendirilen başarılı oyuncu, genç oyuncuların da ilgi odağı. Sık sık onlarla bir araya gelen yıldız oyuncu, tecrübelerini aktararak onlara yardımcı oluyor. Trabzonspor’a transfer olduğu 2021-22 sezonunda 18 maçta 5 gol, 4 asistlik performans sergileyen Vişça, şampiyonluğun önemli isimlerinden birisi olmuştu.

Talihsiz Sakatlıklar Bordo-mavili takımda 2023-24 sezonunda iki kez üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle sadece 13 maçta forma giyen Vişça, 2 gol 3 asistlik bir performans sergilemişti. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon ise forma giydiği 37 maçta 5 gol 10 asistlik bir performans ortaya koyarak takımına önemli katkılar sundu.

Edin Vişça'nın bu sezonki performansı, hem teknik ekip hem de taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Bordo-mavili forma altında yeni başarılara imza atması beklenen Vişça, Trabzonspor'un şampiyonluk hedeflerinde yine önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.
 

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN