Eryılmaz, Trabzon’a her ziyareti sırasında dernek yöneticileriyle istişarede bulunarak, şehrin yerel yöneticileriyle de görüşme fırsatı buluyor. Aynı zamanda iki dernek arasında gerçekleştirilebilecek projeleri de değerlendiriyor. Çalışkan ve sevgi dolu bir yönetici olan Eryılmaz, projeci kimliğiyle de dikkat çekiyor.

“Trabzon’u Çok Sevdim”

Hatice Hülya Eryılmaz, Trabzon’a ilk ziyaretini geçtiğimiz yıl yaptığını ve doğasının yanı sıra insanların sevecenliği ve dostluğuna hayran kaldığını belirtti. "Ali başkanım sayesinde diğer arkadaşları tanıma fırsatı buldum. İlk geldiğimde biraz karamsardım ama bu dostluk ve sıcaklık beni çok mutlu etti. Kızımla kendi çocukları gibi ilgileniyorlar, sağ olsunlar. Trabzon’u çok sevdim, özellikle Sumela'ya bayıldım. Gerçekten muhteşem, doğası ve ihtişamıyla göz kamaştırıyor,” dedi.

Sumela ile Pamukkale Bağlantısı

Ordu’da Kitap Desenli Duvar; Öğrencileri Okumaya Teşvik Ediyor! Ordu’da Kitap Desenli Duvar; Öğrencileri Okumaya Teşvik Ediyor!

Trabzon Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Yiğiter, Eryılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bir telefonla başlayan dostluğumuz ilelebet sürecek. Kızımız artık 4 yıl bizim misafirimiz. Her gelişinde bizleri ziyaret ediyorlar. Biz de Sumela ile Pamukkale’yi bağlayarak Trabzon-Denizli arasında güzel bir bağ oluşturduk. İki şehrin kültürel, sanatsal ve sektörel anlamda ortak projelere imza atacağına inanıyorum,” şeklinde konuştu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU