Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alanlara özel yeni bir geri ödeme kampanyası başladı. Bankkart kullanan emekliler, 30 Eylül’e kadar yaptıkları alışverişlerde 1.000 TL’ye kadar geri ödeme alma şansına sahip olacak. Kampanya, özellikle artan yaşam maliyetlerine karşı emeklilere rahatlama sunmayı amaçlıyor. Başvurular Bankkart Mobil veya SMS ile yapılabiliyor.

Artan enflasyon ve iğneden ipliğe peş peşe gelen zamlar en çok emeklileri etkiledi. Emekli maaşıyla geçim derdine düşen emeklilere, bir nebze de olsa nefes aldıracak haber geldi.

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı ayrımı yapılmadan tüm emeklileri kapsayan kampanyanın tüm detayları belli oldu. Sadece bu ay geçerli olacak kampanyayla birlikte milyonlarca emeklinin hesabına fazladan bin TL yatırılacak.

EMEKLİLERE BİN TL YATACAK
Emekli maaşlarının günden güne erimesiyle bankalar da emeklilere özel kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Eylül ayı için geçerli olacak kampanyanın detaylarını Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden resmen duyurdu. Emeklilere özel fırsatlar sunan banka, emeklilerin hesabına 1.000 TL’ye kadar para iadesi yapacak.

SON 4 GÜN KALDI
Ziraat Bankası, emekli maaşını kendi bankasından alan Bankkart sahiplerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Kampanya süresince, Bankkart ile anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan tek seferdeki 1.000 TL ve üzeri harcamalarda 100 TL, toplamda ise 1.000 TL'ye kadar Bankkart Lira iadesi kazanma imkanı sunulacak.

Tarladan Sofraya %300 Zamlanan Sebze! Tadından Önce Fiyatı Yüzleri Ekşitecek Tarladan Sofraya %300 Zamlanan Sebze! Tadından Önce Fiyatı Yüzleri Ekşitecek

Kampanya 30 Eylül'e kadar geçerli ve katılmak için Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya G1000 yazarak 4757’ye SMS göndermek yeterli. Kuyumculuk, vergi ödemeleri, nakit çekim, iade ve iptaller bu kapsamda yer almıyor. Aynı gün aynı işyerinde yapılan harcamalardan sadece ilk işlem geçerli sayılacak.

Kaynak: NTV