TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün’ün divan başkanı olduğu Genel Kurula, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan, sendika temsilcileri ve TÜED Trabzon Şubesi üyeleri katıldı. Divan Başkanı Ergün, Genel Kurulun açılışında yaptığı konuşmada, TÜED’in yapısı ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, Genel Kurul’a katılanlara teşekkür etti.

EMEKLİNİN SESİ OLDUK

Rize Havalimanı Tartışması: Vekiller Arasında Söz Düellosu Rize Havalimanı Tartışması: Vekiller Arasında Söz Düellosu

TÜED Trabzon şube başkanı Burhan Bayraktar, “Trabzon bir emekli şehridir. Bizler de emeklilerin temsilcisi olarak üyelerimizin yaşam ferahına büyük önem verdik. Üyelerimize yönelik kültür turları gerçekleştirdik. Emeklilerimizi ilgilendiren tüm konuların üzerinde hassasiyetle durduk. Emeklimizin sesi olduk” dedi.

MÜCADELEYE TANIĞIM

Genel Kurulda konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, kendisinin de Emekliler Derneği Trabzon Şubesi’nin üyesi olduğunu belirterek, “Ben de emekli olduğum ilk gün, Burhan Bayraktar Başkanımızın davetiyle derneğimize üye oldum. Bundan da mutluluk duyuyorum. Çünkü Trabzon Emekliler Derneği, emekli hakları konusunda, emekli mücadelesi konusunda Türkiye’de örnek derneklerden biridir. Ben bir dönem milletvekilliği yaptım, o dönem de bunun en yakın tanığıyım. Özellikle Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilerimize ikramiye verilmesi konusunda, o dönemde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu nezdinde düzenlenen toplantıda yaptığı girişimlerin birebir tanığıyım. Bugün emeklilerimiz dini bayramlarımızda birer ikramiye alıyorsa, bunun müsebbibi, bunun gayret edeni, bunun mücadele vereni Emekliler Derneğimizdir. Ben derneğimize ve başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhabir: BİROL SANCAK