Tarım Kredi Kooperatifleri, ayçiçek yağı fiyatlarına yönelik düzenlediği dev indirim kampanyası ile dikkat çekti. 5 litrelik ayçiçek yağı, sadece üç gün boyunca özel fiyatlarla satışa sunulacak. Vatandaşlar, gıda fiyatlarının yükseldiği bir dönemde bu indirim fırsatını kaçırmak istemiyor. Stoklarla sınırlı olan bu kampanya, birçok kişinin mutfak masraflarını azaltmasına yardımcı olacak. Tarım Kredi, ekonomik zorluklar karşısında tüketicilerin yanında olduğunu bu kampanya ile bir kez daha gösterdi.

410 bin lirası olan hemen alacak! TOKİ en ucuz daireleri satıyor 410 bin lirası olan hemen alacak! TOKİ en ucuz daireleri satıyor

Tarım Kredi kooperatifi market indirimli fiyatlarına devam ediyor. Ekim ayinin ilk kampanyasında bugün duyuran ünlü marketler zincirinde ayçiçek yağı fiyatları düştü. Zaten ekonomik fiyatlarıyla rakiplerini geride bırakan tarım Kredi’de bu defa 5 litre çekiyor fiyatına dev indirim var. Peki tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? Tarım Kredi ayçiçek yağ indirimi ne kadar sürecek?

KREDİDEN 5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI FİYATINA İNDİRİM

Tarım Kredi markette 5 litre ayçiçek yağı fiyatına dev indirim geldi. Üç gün sürecek büyük kampanyayı duyuran ünlü marketler zincirinde 3 Ekim tarihine kadar geçerli fiyat listesi açıklandı. Tarım Kredi markette, tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağı ve TMO 5 litre ayçiçek yağı fiyatları 195 TL’ye düştü.

STOK YAPMALIK KAMPANYA

Tarım Kredi Market’in yeni kampanyası tam da stok yapmadık. Ekim ayinin hemen başında gelen bu kampanyadan faydalanmak isteyenler acele etsin. Çünkü tarım kredi indirimleri hızlı tükeniyor. Fiyatı duyanlar akın akın tarım Kredi markete gidiyor ve ekonomik alışveriş yapmanın tadını çıkarıyor. Eğer siz de ucuz ayçiçek yağı almak istiyorsanız tarım kredi markette üç gün sürecek indirimi sakın kaçırmayın.

Kaynak: Haber Merkezi