Erdoğan Bayraktar, aynı zamanda Trabzon'daki dostlarının bayramını da unutmadı ve onları da kutladı. Alemdar Çiftliği'nde geçirdiği zaman boyunca hem ailesiyle birlikte vakit geçirip hem de yakınlarına bayram ziyaretlerinde bulundu.

Bayraktar'ın, Alemdar Çiftliği'nde bayram sevincini dostlarıyla paylaşması ve Trabzon'daki bağlarını güçlendirmesi dikkat çekti.

Yaz Mevsiminde Park ve Bahçeleri Güzelleştiriyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte park ve bahçelerde güzelleştirme çalışmalarını hızlandırdı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin çeşitli noktalarında yoğunlaşan budama, çiçek dikimi ve temizlik faaliyetleriyle şehrin estetiğini artırıyor.

Kaşüstü Mahallesi'nde Yomra ilçesinden, Ganita Sahil Parkı'na; Pazarkapı Mahallesi Moloz mevkiinden, Ayasofya ve Beşirli Mahallelerine kadar birçok noktada çiçek dikimi gerçekleştirildi. Ekipler, özenle seçilen mevsimlik çiçeklerle parkları renklendirirken, farklı desen ve düzenlemelerle estetik bir görünüm sağladılar.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bu çalışmalar, Trabzon'un yeşil alanlarının ve parklarının daha da göz alıcı hale gelmesini sağlıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğini koruma ve geliştirme konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Mustafa Çam'ı Ziyaret Etti

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon'un eski gözde beldelerinden Kaşüstü'nün son belediye başkanı Mustafa Çam'ı ziyaret etti. Çam'ın yaklaşık 7 yıl önce kendi inşaatının betonunda çalışırken geçirdiği elektrik akımına kapılması sonucu felç geçirerek yatalak hale geldiği biliniyor. Selahaddin Çebi, Mustafa Çam'ı tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ederek, Çam ailesinin kurban bayramını tebrik etti.

Ziyaret sırasında Çebi, Çam'a geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Mustafa Çam'ın ailesiyle birlikte bayramlaşan Çebi, Kaşüstü'nün geçmişteki önemine vurgu yaparak, bölgeye verilen değeri ve hizmetleri hatırlattı.

AK Parti Trabzon Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Bayramlaştı

AK Parti Trabzon teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaşmak için parti binasında telekonferans düzenledi. Bayramlaşmada AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon Milletvekilleri Adil Kara, İsmailoğlu, Mustafa Şen, Vehbi Koç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kadın Kolları İl Başkanı Ayfer Cihan ve Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Çavuş yer aldılar.

Telekonferans sırasında teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bayram dileklerini ileterek, Trabzon'daki son gelişmeler hakkında bilgi verdiler. Erdoğan ise Trabzon teşkilatına başarılar dileyerek bayramlarını kutladı ve memnuniyetini ifade etti. Bu bayramlaşma, AK Parti'nin Trabzon'daki önde gelen isimlerinin bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdikleri önemli bir etkinlik oldu.

Trabzon Ülkü Ocakları'ndan Kurban Bağışı Paylaşımı

Trabzon Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Federasyonu aracılığıyla kendilerine ulaşan kurban bağışlarıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, bağışlanan kurbanların kesiminden fotoğraflarla birlikte, kurbanların ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı belirtildi.

Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, “Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Federasyonu üzerinden bağışlanan kurbanlarımızı, Şehit ailelerimize ve ihtiyaçlı vatandaşlarımıza dağıtımını gerçekleştireceğiz. Var Olsun Ülkü Ocakları” ifadelerine yer verildi.

Bu paylaşım, Ülkü Ocakları'nın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılan ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik destek sağladığı bir örneği sergiliyor.

Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız'dan Muammer Demeli'ye Vefa

Türkiye’nin şehidi Sarıgerme’de.. Türkiye’nin şehidi Sarıgerme’de..

Şalpazarı ilçe belediye başkanı Refik Kurukız, MHP'nin Trabzon efsane il başkanlarından Muammer Demeli için duygusal bir mesaj paylaştı. Demeli'nin dün ölüm yıl dönümü olduğunu belirten Kurukız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öz abimden farksızdır. Bende yeri ayrıdır. Çok şey öğrendim.” Başkan Kurukız, Demeli'yi Aktoprak Mahallesindeki mezarında ziyaret ederek hem bayramlaştı hem de dualarını okudu. Muammer Demeli, aramızdan ayrılalı 2 yıl geçti. Allah'tan rahmet, mekanı cennet olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Trabzon'da Diyanet Vakfı Koordinasyonunda Kurban Bayramı Paylaşımı

Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde, Trabzon Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirilen kurban eti dağıtımı, İslami usullere uygun şekilde yapıldı. Hayırseverlerin bağışladığı kurbanlıklar, hakkaniyet ölçüsünde poşetlere konularak ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim edildi. Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, bu önemli hizmette emeği geçen personele teşekkür etti.

ÇOCUKLARIN GÜLÜŞÜ YETER

Trabzon’un Sürmene ilçe belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu, çocukları güldürmeyi çok sever. Bayramda çocuklarla bir araya gelen Azizoğlu, çocuklara hediye vererek onları mutlu etti. Azizoğlu, “Çocukların gülüşü dünyaya bedeldir” dedi.

TOMARA’DA BAYRAM HATIRASI

Gümüşhane önceki milletvekillerinden Feramuz Üstün, bayram tatilini memleketinde geçirdi. Şiran ilçesinin Tomara şelalesinde Şiran Belediye Başkanı Baki Kara ile güzel bir gün geçiren Üstün, misafirperverliği için Kara’ya teşekkür etti.

Muhabir: BİROL SANCAK