Başkan Doğan, Paul Onuachu transferiyle ilgili sorulara, “Ekonomik projeleri gerçekleştirdikçe taraftarın isteklerini karşılamaya çalışacağız. Taraftarlar iyi oyuncular görmek istiyor. Teknik direktörümüz rapor hazırlıyor, her hocanın çalışma tarzı farklı. Şenol Güneş raporunu sunduğunda gerekli adımları atacağız” dedi.


Fatih Tekke ve Şenol Güneş’e Övgü

Ertuğrul Doğan'dan Ünal Karaman Çıkışı: "Vedayı Hak Etmedi" Ertuğrul Doğan'dan Ünal Karaman Çıkışı: "Vedayı Hak Etmedi"

Teknik direktör seçiminde Fatih Tekke ve Şenol Güneş gibi isimlere değinen Doğan, "Bu isimler Trabzonspor’un değeridir. Fatih Tekke başarılı bir antrenördür, ileride Trabzonspor’da olmasını isterim. Ancak bu süreçte tecrübeli bir teknik direktörle, geçmişte Trabzon ve İstanbul’da şampiyonluk yaşamış bir hocayla ilerlemeye karar verdik" şeklinde konuştu.

Papara Park’ı Aktif Hale Getirme Planı

Stadyum projeleri hakkında da bilgi veren Doğan, Papara Park’ı maç öncesi ve sonrası daha aktif bir hale getirmek istediklerini belirtti: "Stadyuma giriş ve çıkışlarda sıkıntı yaşıyoruz. Bakanlığa ait olduğu için bazı kısıtlamalar var. Taraftarların yemek yiyip sohbet edebilecekleri alanlar oluşturmak istiyoruz. Emniyet ve belediyeyle görüşmelerimiz sürüyor."

"Kişilerin Değil, Formanın Peşinden Gidilmeli"

Başkan Doğan, taraftarlara birlik mesajı vererek, "Kim olursa olsun, başkan veya hoca fark etmez, Trabzonspor’un renklerinin peşinden gitmek gerekiyor. Abdullah Avcı ayrıldığında herkes arıyordu; kimisi ‘Şenol Güneş gelirse gelmem,’ kimisi ‘Fatih Tekke gelirse gelmem’ diyordu. Bu anlayışı değiştirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Son olarak, 2011 yılına yapılan vurguya dikkat çeken Doğan, "2011'i her Trabzonlu gencin her yerde dile getirmesi çok önemli. Beni en çok onurlandıracak şey, Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak. Bunun bir formülü olsa keşke, ama elimden gelen her şeyi yapacağım. Ekonomiyi düşünmek zorundayız ama taraftarın her isteği aklımızda" diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA