Vergi Borcu ve Borçsuzluk Kağıdı Zorunluluğu

Doğan, Trabzonspor’un 2 milyar TL’yi bulan vergi borcu olduğunu açıkladı. Bu borçların çözümü için hızlı adımlar atılması gerektiğini vurgulayan başkan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in borçların büyümesine artık izin vermeyeceğini ve UEFA’nın borçsuzluk kağıdı olmadan kulüpleri Avrupa’ya kabul etmeyeceğini hatırlattı. Doğan, UEFA’nın ayrıca transfer yasakları gibi cezaları gündeme getirebileceğini söyledi.

Arazi Projeleriyle Ekonomik Gelişim

Doğan, ekonomik anlamda pek çok hamle yaptıklarını belirtti:

Kartal arazisi ve havalimanı yanındaki arazi gibi projeler çözüme kavuşturuldu.

İstanbul’daki üç arazi için de çalışmalar sürüyor.

Devre Arası Transfer Planları

Doğan, teknik direktör Şenol Güneş’in devre arası transferleri için hazırlık yaptığını, ancak henüz kendilerine resmi bir rapor sunulmadığını ifade etti. Teknik ekibin talepleri doğrultusunda transfer planlarının şekilleneceğini söyledi.

"Saha İçinde Başarıyı Yakalayacağız"

Takımın performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Doğan, Şenol Güneş’in enerjisi ve takıma olan inancının tam olduğunu belirtti. Başkan, oyuncuların kaliteli olduğunu ve sistem oturduğunda çok farklı bir Trabzonspor izlenebileceğine inandığını ifade etti.

Geçen sezon üçüncü bitirmelerine ve Türkiye Kupası finaline kalmalarına rağmen hedefledikleri kupayı alamadıklarını belirten Doğan, "Bu yıl müzemize bir kupa getirmek istiyoruz" dedi. Ekonomik sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirdiğini belirten başkan, saha içindeki başarıyı da en kısa sürede yakalayacaklarına inandığını söyledi.

"Taraftara ve Camiaya Mahcubum"

Trabzonspor'un eski yıldızı "Türkiye’de Yalnızdım, Villarreal’de Tekrar Futbola Bağlandım" Trabzonspor'un eski yıldızı "Türkiye’de Yalnızdım, Villarreal’de Tekrar Futbola Bağlandım"

Başkan Doğan, saha içindeki sonuçlardan dolayı taraftara karşı mahcup olduğunu dile getirerek, "Oyuncularımıza ve hocamıza güveniyorum, bu takım farklı olacak" ifadeleriyle taraftara umut verdi.

Kaynak: FANATİK