Söğütlü'de şok olay; ARAÇTA ÖLÜ BULUNDU Söğütlü'de şok olay; ARAÇTA ÖLÜ BULUNDU

Arama Çalışmaları ve Bulunma:

Çocuğun bir an evvel bulunması için ilgili tüm kurumlar seferber oldu. Uzundere Kaymakamı Kübra Demirer, 5 günlük arama-tarama çalışmalarında sürekli olarak sahada bulunarak ekipleri koordine etti. AFAD (Erzurum, Sivas, Tokat Müdürlükleri), Jandarma Arama Kurtarma Timleri (Erzurum, Van) ve Artvin'den gelen polis dalgıçlardan oluşan 56 kişilik arama kurtarma ekibi, 2 köpek ile sürdürdüğü arama tarama faaliyetleri sonucunda, E.M.'nin cansız bedenini kaybolduğu yerden yaklaşık 16 kilometre uzaklıktaki yarım ada kıyılarında çalılıkların arasında buldu.

Yetkililerin ve Ailenin Katılımı:

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ve Uzundere Kaymakamı Kübra Demirer, arama çalışmalarının son gününde ekiplerle birlikte bebeğin cansız bedeninin bulunduğu bölgeden bilgi aldı. Acılı aile de olay yerinde hazır bulundu. Savcılık ve olay yeri incelemesinden sonra E.M.'nin cansız bedeninin otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüleceği ifade edildi.

Bu üzücü olay, sel ve heyelanın etkilerinin ne kadar yıkıcı olabileceğini bir kez daha gösterdi. Kurtarma ekiplerinin büyük çabası, kayıp bebeğin bulunmasıyla sonuçlandı ancak ailenin yaşadığı acı tarif edilemez. E.M.'nin bulunması, arama çalışmalarının son bulması anlamına gelse de, aile için bu kaybın acısı uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

Kaynak: İHA