Weghorst, Trabzonspor'un yanı sıra bu yaz Hollanda ekibi Twente'nin de radarındaydı. Ancak yüksek maliyeti nedeniyle Twente, Weghorst'tan vazgeçip Glasgow Rangers'tan bir başka Hollandalı golcü Sam Lammers'ı 2 milyon Euro karşılığında transfer etti. Twente'nin başarısız Weghorst girişimi sonrası Lammers'ı kadrosuna katması Hollanda basınında geniş yer buldu.

Trabzon Fırtınası Beşiktaş’ı Devirmeye Hazır Trabzon Fırtınası Beşiktaş’ı Devirmeye Hazır

"WEGHORST İÇİN ASLA BİLET ALMAM"

Eski futbolcu Anco Jansen, Twente'nin LammersWeghorst'a tercih etmesini değerlendirerek, "Lammers'ı Weghorst'a tercih ederim. Belki de Weghorst'a hep çok az kredi veriyorum. Bir futbol maçına gittiğimde Lammers gibi oyuncuları görmek isterim. Wout Weghorst için asla bilet almam ama Sam Lammers için bilet alırım" dedi.

Jansen, Weghorst'un birçok iyi özelliğe sahip olduğunu kabul ederken, Twente'de de bu özelliklerini gösterebileceğini söyledi. Ancak Lammers'ın daha fazla imkan sunduğunu ve diğer oyuncuların daha iyi oynamasını sağladığını belirtti. Jansen, "Weghorst'ta böyle bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar, Trabzonspor taraftarları arasında tartışma yaratırken, Weghorst'un performansı ve transfer süreci merakla bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU