Aydın'da Düğün Konvoyu Yine Can Aldı! 11 Aylık Bebek Yorgun Mermiyle Hayatını Kaybetti! Aydın'da Düğün Konvoyu Yine Can Aldı! 11 Aylık Bebek Yorgun Mermiyle Hayatını Kaybetti!

Eskişehir’de korkunç bir olay yaşandı. Necmettin Tepecik, evlilik teklifini reddettiği Hatice Usalan’ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Saplantılı Tepecik tarafından hayattan koparılan Hatice Usalan, memleketi Artvin’in Hopa ilçesinde toprağa verildi.

Geçmişte Koruma Kararı Aldı
Hatice Usalan’ın son iki yıldır sorun yaşadığı Necmettin Tepecik hakkında geçtiğimiz yıl tedbir ve uzaklaştırma kararı çıkarttığı, kendisine ulaşmasını engellemek için telefon numarasını değiştirdiği ve ev adresini saklı tuttuğu öğrenildi.

Silahlı Saldırıya Uğradı
İşe gitmek için evinden çıkan ve servis durağına doğru giden 57 yaşındaki Hatice Usalan, yaklaşık iki yıl önce görüştüğü ve evlilik teklifini reddettiği Necmettin Tepecik’in silahlı saldırısına uğradı. Saplantılı hale gelen Tepecik, Usalan’a pompalı tüfekle ateş ederek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Hatice Usalan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aynı Tüfekle İntihar Etti
Cinayetin ardından kaçan Necmettin Tepecik’in yakalanması amacıyla Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar devam ederken Tepecik, Yeşiltepe Mahallesi’ndeki boş bir arazide pompalı tüfekle intihar etmiş halde bulundu.
Bu trajik olay, toplumda kadınlara yönelik şiddetin ve saplantılı davranışların tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Hatice Usalan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: İHA