Adalesinde yaşanan zorlanma nedeniyle sahadan erken ayrılan Dragus’un yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

SİKAN’A FORMA

Bu gelişme, teknik direktör Fatih Tekke’nin planlarını da değiştirdi. Özellikle son iki maçta hücum hattında önemli bir rol üstlenen Dragus’un yokluğunda Trabzonspor’un nasıl bir sistemle sahaya çıkacağı merak konusuyken, gözler Danylo Sikan’a çevrildi. 23 yaşındaki Ukraynalı futbolcunun, Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında forvet arkasında görev alması bekleniyor.

TEKKE DEĞERLENDİRİYOR

Trabzonspor U19 Takımı Avrupa Devlerine Karşı Yerli Kadrosuyla Yarı Finalde! Trabzonspor U19 Takımı Avrupa Devlerine Karşı Yerli Kadrosuyla Yarı Finalde!

Sikan, son haftalarda formasından uzak kalsa da sahip olduğu potansiyelle dikkat çekiyor. Son haftalarda forma bulmakta zorlanan genç oyuncunun, bu şansı iyi değerlendirmesi hem kendi kariyeri hem de takımın hücum zenginliği açısından büyük önem taşıyor. Fatih Tekke’nin idmanlarda Sikan’ı bu pozisyonda denediği ve oyuncudan memnun kaldığı öğrenildi.

UKRAYNALIYA BÜYÜK DESTEK

Dragus’un yokluğu elbette önemli bir eksik olarak göze çarpıyor ancak Sikan’ın alacağı sorumluluk ve göstereceği performans, bordo-mavili camiada yeni bir umut ışığı doğurabilir. Taraftarlar, genç yıldızın yeniden form yakalayarak takıma katkı sağlamasını dört gözle bekliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY