Fenerbahçe’de tartışılan bir teknik adam haline gelen Jose Mourinho’nun takımdan ayrılması durumunda yerine gelebilecek isimler arasında Trabzonspor’un eski teknik adamının da ismi geçmeye başladı.
Abdullah Avcı, Fenerbahçe’ye sıcak mesajlar vermesi ile hatırlanıyor, Avcı Trabzonspor’a gelmeden önce de her fırsatta Fenrbahçe’den haber beklemiş, hatta ‘’Trabzonsporla hiçbir yerde şampşyonluk fotoğraflarım olmamasına rağmen, tamamen sosyal medya nedeniyle Fenerbahçe’ye gidememiştim’’ demiş ve bu açıklamaları Trabzonspor taraftarının çok büyük tepkisini çekmişti. Fenerbahçe’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Sercan Hamzaoğlu ise şunları yazdı:
‘’Fenerbahçe'de yerli teknik direktör isteyen yöneticiler var. Sergen Yalçın ismi de verildi. Ancak Sayın Ali Koç, Jose Mourinho ile devam edilmesi gerektiği yönünde fikrini söyledi. Yine de şunu söylüyorum. Burası Fenerbahçe. Kalan 6 maçta yine kötü sonuçlar alınır ve makas daha çok açılarak şampiyonluktan kopulursa başkanın sabrı taşabilir. Parası tek kalemde verilir. Şu anda Fenerbahçe tarafında durum bu."