Bu sezon deplasmanda henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Trabzonspor, İzmir deplasmanında şeytanın bacağını kırmak istiyor. Şu ana kadar oynadığı 4 deplasman maçının tamamında beraberlik alan ve bu maçlarda yalnızca 1 gol atabilen Fırtına, Şenol Güneş yönetiminde ilk deplasman galibiyetine ulaşmak için tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor.

Hazırlıklar Tüm Hızıyla Sürüyor

Bordo-Mavili ekip, dün sabah saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Göztepe maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmalarda, oyuncular topla teknik ısınma ve koordinasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, 8’e 4 dar alan oyunları ve ardından yapılan taktik oyun ile çift kale maç ile sona erdi.

Bugün saat 11.00’de bir antrenman daha yapacak olan Trabzonspor, Göztepe maçı öncesi son dokunuşları tamamlayacak. Takımda sakatlıkları süren Savic ve Serkan dışında eksik oyuncu bulunmazken, geri kalan oyuncular tam kadro 3 puan için mücadeleye hazırlanıyor.

Trabzonspor’un Beklediği Transferde Şok Gelişme: Paul Onuachu Trabzonspor’u Sildi Trabzonspor’un Beklediği Transferde Şok Gelişme: Paul Onuachu Trabzonspor’u Sildi

Bu kritik maçta alınacak galibiyet, Trabzonspor'un hem deplasmandaki ilk galibiyetini alarak bir ilki gerçekleştirmesi hem de zirve yarışında önemli bir avantaj elde etmesi anlamına gelecek. Tüm gözler, Cumartesi günü oynanacak Göztepe maçında olacak.

Muhabir: BİROL SANCAK