Kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig sezonunun ilk beş maçından da beraberlikle ayrılan Trabzonspor, lig tarihinde bir sezonun ilk altı karşılaşmasında da rakipleriyle yenişemeyen ilk takım olmak istemiyor.

Trabzonspor'un Rakibinden Maç Öncesi İstifa Sesleri Yükseliyor Trabzonspor'un Rakibinden Maç Öncesi İstifa Sesleri Yükseliyor

Bu sezon evinde oynadığı iki Süper Lig maçından da beraberlikle ayrılan Fırtına, ligde daha önce mücadele ettiği 48 sezonun sadece ikisinde ilk üç iç saha karşılaşmasını galibiyetsiz geçti (2002/03 & 1974/75). 

TRİBÜNLER DOLSUN

Şenol Güneş yönetiminde yeni bir sayfa açma adına galibiyete ihtiyacı olan Bordo-Mavili ekip, Konyaspor maçını kazanmaktan başka sonuç düşünmüyor. Son haftalarda hakem kararlarından ötürü de oldukça canı yanan Trabzonspor, oyunuyla bu sürecinden de üstesinden gelmek istiyor.

Bu anlamda camianın kenetlenmesi bekleniyor. Pazar günü Papara Park’ta oynanacak olan Konyaspor maçında taraftarlara da büyük görev düşüyor. Taraftarların tribünleri doldurup, 90 dakika boyunca büyük bir coşkuyla takımı desteklemeleri isteniyor. Konyaspor maçını çıkış maçı olarak gören Fırtına, kayıp istemiyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN