SUUDİ ARABİSTAN'DAN CİDDİ TALİPLER

Suudi Arabistan Pro Lig'den ciddi taliplileri bulunan Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır'a Avrupa'dan da bazı takımlar ilgi göstermeye devam ediyor. Nantes, performansı yeterli görülmeyen Fransız kaleci Lafont'un yerine bir transfer yapmak istediği ve bu doğrultuda Uğurcan Çakır'ı gündemine aldığı ifade ediliyor.

NANTES'IN İLGİSİ DEVAM EDİYOR

1461 Trabzon, Beykoz Anadolu'ya Kaybetti! 1461 Trabzon, Beykoz Anadolu'ya Kaybetti!

Uzun bir süredir Uğurcan Çakır'ı transfer gündeminde tutan Ligue 1 ekibi Nantes, bu takımların arasında başı çekiyor. 28 yaşındaki başarılı file bekçisini renklerine bağlamak için harekete geçmeye hazırlanan Nantes, önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un kapısını resmi bir teklifle çalabilir.

EURO 2024 SONRASI KARAR VERİLECEK

Takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Uğurcan'ın, EURO 2024 sonrası kısa süre içerisinde geleceğine karar vermesi bekleniyor. Trabzonspor taraftarları ve futbolseverler, Uğurcan Çakır'ın hangi takımı tercih edeceğini merakla bekliyor.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ın geleceği, hem kulüp hem de taraftarlar için büyük önem taşıyor. Önümüzdeki günlerde Nantes ve diğer takımlardan gelecek teklifler doğrultusunda Uğurcan'ın kararını vermesi bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN