Eğitim Kurumları Siyaset Yapılacak Yerler Değildir”
Açıklamada, “Siyaset sahada yapılır, halkın içinde yapılır. Eğitim kurumları, siyaset yapılmayacak yerlerin başında gelir. Okullar eğitim-öğretim kurumlarıdır ve siyaset üstüdür. Okullarda görüntü vermek, CHP Ortahisar İlçe Başkanının işi değildir” denildi. Bu ifadelerle, eğitim alanında siyaset yapmanın etik olmadığını dile getirildi.

Bakan Bak Trabzon'da! Vali Yıldırım'dan Yatırım Bilgisi Aldı! Bakan Bak Trabzon'da! Vali Yıldırım'dan Yatırım Bilgisi Aldı!

Geçmişe Dönüş Hatırlatması
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı, açıklamasında ayrıca, geçmişte yaşanan kırtasiye sorunlarına da dikkat çekti. “Öğrenciler kırtasiye kırtasiye dolaşırlardı. Bu durum, her eğitim-öğretim yılı öncesinde veliler ve öğrenciler için adeta bir kabustu. AK Parti iktidarıyla birlikte ise milyonlarca öğrencimiz, eğitim-öğretim yılının ilk gününde ders kitaplarını ve sınavlara hazırlanan öğrenciler için kaynak kitaplarını sıralarının üzerinde hazır buluyorlar” ifadeleri kullanıldı.

Eğitime Destek Sürdürülecek
Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere kırtasiye desteği vererek ailelere yardımcı olduğuna da vurgu yapan AK Parti, CHP İlçe Başkanının bu davranışıyla esas niyetini göstermiş olduğunu belirtti. “Bir de ders anlatırken görüntü verseydiler, tam olacaktı” diyerek, eleştirilerine devam etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU