Trabzonspor Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor! Trabzonspor Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor!

Galatasaray'da Transfer Hareketliliği

Yönetim, transfer döneminin bitmesine 1 aydan kısa bir süre kala görüşmelerini hızlandırdı. Olası ayrılıklar için önlemlerini almaya başlayan sarı-kırmızılılar, özellikle stoper bölgesinde yaşanabilecek ayrılıklar için planlama yapıyor. Bu doğrultuda Galatasaray, Trabzonspor'un eski yıldızı Ahmetcan Kaplan'ı transfer etmek için devreye girdi.

Abdülkerim Bardakcı'ya Teklif Yağıyor

Takvim'in haberine göre, Galatasaray Abdülkerim Bardakcı'ya gelen teklifler nedeniyle harekete geçti. Bardakcı'nın satılması durumunda, sarı-kırmızılı ekip stoper mevkisine Ahmetcan Kaplan'ı transfer etmeyi düşünüyor. 21 yaşındaki genç stoper, Ağustos 2022'de 9,5 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olmuştu ve kontratı 2027 yılında sona erecek.

Öncelik Hakkı Trabzonspor'da

Ahmetcan Kaplan'ın Türkiye'ye dönmesi durumunda öncelik hakkının Trabzonspor'da olduğu belirtiliyor. Ancak, Galatasaray yönetiminin Trabzonspor ile görüşüp bu sorunu çözebileceği de gelen haberler arasında.

Galatasaray'da transfer süreci tüm hızıyla devam ederken, Abdülkerim Bardakcı'nın durumu ve Ahmetcan Kaplan'ın transferi ile ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN