Devam Eden Etkinlikler

Artvin’de “Doğada Yapay Zekâ ve Robotik Yolculuğu” Projesi Başarıyla Tamamlandı! Hem Eğlence Hem Öğreti Artvin’de “Doğada Yapay Zekâ ve Robotik Yolculuğu” Projesi Başarıyla Tamamlandı! Hem Eğlence Hem Öğreti

Ganita Akşamları'nın etkinlik takvimi dolu dolu devam ediyor. 24 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de Şule Kaygusuz'un konseri planlanıyor. Etkinlikler kapsamında, 25 Ağustos Pazar günü saat 20.00'da Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın "Postacı" filmi Ganita Faroz sahilinde nostaljik bir sinema gösterimi ile izleyicilerle buluşacak. 27 Ağustos Salı günü ise saat 20.00'da İsmail Kansız, Ahmet Taş ve Sebahattin Saruhan'ın katılımıyla bir söyleşi programı gerçekleştirilecek.

Vatandaşlara Davet

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşları bu kültürel etkinliklere katılmaya davet ediyor. Belediye, "Bu etkinliklerle şehrimizin kültürel çeşitliliğini ve sosyal yaşantısını desteklemeyi hedefliyoruz. Kültürel etkinliklerimizi sürdürmeye ve şehrimizin sosyal dinamizmini artırmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Ganita Akşamları, Trabzon'un sosyal ve kültürel hayatına renk katmaya devam ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU