20. Dönem Fazilet Partisi’nden Trabzon Milletvekilliği görevinde bulunan İlhan Sungur’un oğlu Mustafa Levent Sungur ise TOKİ Başkanlığına getirildi.

Üst düzey atamaların gerçekleştiği listede, Uzun yıllardır görevini başarılı bir şekilde yürüten Trabzonlu TOKİ Başkanı Ömer Bulut, yayınlanan kararname ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Murat Kurum’a bu manada tecrübeleri ile katkı sağlamaya çalışacak. Bulut'un yerine ise bir diğer Trabzonlu isim olan Mustafa Levent Sungur atandı. Trabzon eski milletvekili İlhan Sungur’un oğlu olan Levent Sungur TOKİ başkan yardımcısı olarak çalışıyordu.

Başkan Genç, Kanuni’yi Anmak İçin Macaristan’da Kültürel Köprüleri Güçlendiriyor Başkan Genç, Kanuni’yi Anmak İçin Macaristan’da Kültürel Köprüleri Güçlendiriyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne ise bir diğer Trabzonlu isim, eski Emlak Konut GYO A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Gedikli atandı. Gedikli’de tartışmasız bir şekildi uzun yıllardır Emlak Konut’ta görevini yerine getirdi, istikrarı bugün genel müdürlük göreviyle taçlandırıldı. Hakan Gedikli Trabzonspor Başkan yardımcısı inşaat mühendisi Ali Haydar Gedikli’nin kardeşi.

Muhabir: BİROL SANCAK